Referensuppdrag

Några andra exempel på framgångsrika arrangemang vi gjort tillsammans med våra kunder:
  • Trenterutflykt i Stockholm med Bang & Olufsen. Vi upplevde under en decemberdag gemensamt Trenters Stockholm med Harry Friberg som ciceron till litteratur och menyer ur Trenter-böckerna. Här en bild från Kastellet på Kastellholmen (viktig plats i "Roparen", klassisk roman från 1954).
  • Sparkstöttingsutflykt på Mälarens is för en internationellt sammansatt grupp från Ericsson. Med sparkstötting kan alla vara med – fantastisk teambuilding. Vill man köra "off-pist" finns det skidor att sätta på sparkarna. Finns det varken snö eller is så sätter vi hjul på sparkarna. Jättekul!
  • Med CellNetwork gjorde vi en tredagars resa med veteranflyg till de estniska öarna Dagö och Ösel. Historiska utflykter I de svenska invånarnas fotspår, estnisk rökbastu, traditionell mat och vandring på öarna. Vi var de första efter den ryska ockupationen 1710 att sjunga svenska snapsvisor igen i den gamla biskopsborgen på Ösel.
  • Tredagars vårskidtur med McKinsey till Låktatjåkko, Sveriges högst belägna hotell.
    Skidbestigning med stighudar, glaciologi, övernattning i kåtor, renstek och telemarkåkning på vägen ner till Björkliden.
Ring oss ‒ tillsammans bygger vi ett fantastiskt arrangemang.
Språk

Ormbergsvägen 1 · 117 67 · Stockholm · Sweden · +46 8-6522956 · +46 70-6503477